Udfyld nedenstående felter for at få et enestående og helt personligt indblik i hvordan du er som person. Horoskopfortolkningen er så unik at den passer på dig og KUN dig - du kan roligt glæde dig.

Kære stenbuk - indtast dine fødselsoplysninger

Føj til foretrukne Føj til fortrukne

 

Stenbukken

21. december - 19. januar

Stenbukken
Tegnet styres traditionelt af Saturn. Fysisk er det relateret til knæene og til et vist punkt til led, hud og knogler. Det siges at have en feminin natur, hvorfor det er mere modtagende i energiudtryk. Da stenbukken er et kardinaltegn, er den målrettet og lægger energi i strategisk planlægning for at opnå resultater på langt sigt. Stenbukken er også et jordtegn og er derfor praktisk anlagt og interesseret i materielle ting. Planeter i stenbukken udtrykker dem selv på en bestemt og seriøs måde. De stræber efter ære og anerkendelse i samfundet. Der er et begær efter at nå toppen gennem hårdt arbejde og udholdenhed. Status og udøvende magt er vigtigt, da det er en social position. Der kan være en vis formalitet og manglende spontanitet hos planeter i tegnet; det skyldes modgang i livets tidligere stadier. Der er en tendens til at kontrollere følelser og til at udøve ekstrem selvdisciplin, men det vil være en fordel at integrere en bedre følelsesmæssig forståelse og tanke for andre.

T
il orientering er ingen personer inden for et stjernetegn helt ens. For at få et helt præcis billede af, hvad stjernerne har at fortælle om dig i fortiden, nutiden og fremtiden, kan jeg varmt anbefale, at du får udarbejdet dit helt eget personlige horoskop. Horoskopet vil fortælle dig alt om din personlige udvikling - fra karriere, personlighed og økonomi til kærlighed, venskaber og familie. Dit personlige horoskop giver dig både gode råd og løsningsforslag og viser dig også, hvor dine skjulte fortrin og styrker er at finde.

Mange mennesker går et helt liv igennem uden at vide, at den ro, de svar eller det eventyr, de søger, ligger lige rundt om hjørnet.

For at du kan få udarbejdet dit eget personlige horoskop, skal du blot udfylde felterne til venstre på denne side. Du vil modtage dit horoskop direkte med posten - med over 30 siders spændende læsning (som passer på dig og KUN dig) inden for to til fem dage. TILBUDS-Prisen er kun 226,25 kr.

Vi er så sikre på at du får en dejlig oplevelse med dit personlige horoskop, at vi tilbyder dig at du blot kan sende horoskopet retur hvis du ikke føler at vi rammer plet. Vi håber dette vil give dig lyst til at prøve vores evner af - DU KAN ROLIGT GLÆDE DIG.