Her at et lille uddrag af de tilbagemeldinger, som vores kunder er kommet med

Kunderne skriver:

Conny Jensen, Silkeborg
I skal vide, at jeg er helt opslugt af mit horoskop. Jeg vil varmt anbefale det til alle omkring mig.

Maria Hansen, Lyngby
Tak for horoskopet. Jeg læser det nu for tredje gang og finder stadig nye ting, jeg kan arbejde med. Du har ramt plet.

Søren S. Andersen, København

I har lige reddet mig fra at begå en kæmpe fejl - hvordan vidste I det på forhånd???

Kirsten, København

Min mand og jeg har fået rettet op på nogle personlige problemer, vi har kæmpet med i årevis.

Signe, Nyborg
Jeg har læst horoskoper i ugeblade og aviser i over 10 år, men aldrig har jeg oplevet noget som dette. I rammer mig bare så godt, og mine veninder siger, jeg er blevet mere positiv og energisk, end de nogensinde har set mig. Jeg har fulgt jeres råd om åbenhed og det at tage imod komplimenter.

Karen, Løgstør

Jeg fik taget mig sammen til at sende mit "magiske" smil. Det virkede præcis, som I forudså.

Charlotte, Kerteminde

Jeg er ikke helt typisk for mit stjernetegn, og det kunne I se. Jeg har flere gange igennem årene prøvet at få lagt et personligt horoskop, men dette er det første, der har passet perfekt.


Lars J., Glostrup

Familieforøgelse og uddannelse. Jeg bestilte mit horoskop for sjovt og troede ærlig talt ikke helt på astrologi og den slags. Det gør jeg nu. Jeg har givet de varmeste anbefalinger videre til vennerne og familien.

Anja (smiley), København

Horoskopet varmede.


Vibeke, Århus

Jeg har lært min datter at kende på en helt ny måde, selvom vi har gået op og ned ad hinanden i 22 år. Hendes horoskop gav mig nøglen til flere ting, jeg havde overset og forsømt. I har betydet rigtigt meget, og det syntes jeg, I skulle vide.

Birthe Kirkeby
Har lige læst mit horoskop igen - igen... Der står meget jeg godt
ved, både godt og skidt. Det er facinerende at det kan være så præcis, jeg
er ellers ikke "helt nem". Det gode labber jeg bare i mig, det "knap så
gode" arbejder jeg med, for at blive bedre...

Chris, Gentofte
Tak for tilsendte horoskop. Jeg tror lidt på astrologi, men at i ramte plet i den grad, er jeg forundret over.

Søren Peter Pedersen
Tak for horoskopet jeg kunne ikke selv have skrevet en bedre selvbiografi, jeg er meget overrasket over at horoskopet fortæller lige nøjagtigt som mit liv har været og jeg som troede at det var mig det var galt med,men indser nu at stjernerne har bestemt mit liv glæder mig til fremtiden..

Karin Jensen
Jeg vil hermed gerne takke for modtagelsen af mit horoskop. Jeg kan endnu ikke helt forstå, hvordan man via astrologi kan komme så tæt på min personlighed. Jeg ved ikke, hvad jeg forventede. Men det jeg har fået, går ud over alle mine forventninger. Jeg kan nu virkeliggøre mine drømme med redskaber, som jeg inderst inde godt har vidst, men som nu er blevet bekræftet på skrift. Mit horoskop er virkelig et fingeraftryk af, hvem jeg i virkeligheden er, og hvad jeg rummer. Selvom jeg nu går imod de 45 år, så er jeg overbevist om, at jeg nu styrer henimod det, som jeg i virkeligheden gerne vil gøre. Jeg har bare ikke vidst, hvilke egenskaber hos mig selv, jeg skulle fokusere på og udvikle. Det ved jeg nu. Jeg glæder mig så meget til min fremtid.
Tusind tak. Måske I er interesseret i at høre, hvordan det er gået mig indenfor det næste halve år? Jeg er ret sikker på, at der de næste måneder vil ske en revulution for mig. Jeg ønsker jer alt godt og vind i sejlene for jeres virksomhed.


Hvis du selv har fået udarbejdet et horoskop af os, er du mere end velkommen til at skrive til os med ris og ros.
KLIK HER.

 

NYHEDSBREV
Modtag dit ugehoroskop hver uge og vind flotte gavekort