Føj til foretrukne Føj til fortrukne

Virker ikke ! .
Dit personlige fødselshoroskop

- spændende læsning om dig selv og dine
mange muligheder

Horoskopet er trods titlen ikke beregnet til spædbørn eller gravide. Det er et horoskop for voksne som fortæller om dit liv indtil videre og fremover. Inklusiv dine mange kvaliteter og fremtidige muligheder på baggrund af din fødselsdato, fødselstidspunkt og fødested.

Dit personlige fødselshoroskop, fortæller dig om alle de sider og egenskaber du er født med. Horoskopet giver dig vejledning i hvordan du bedst gør brug af dine evner og muligheder gennem livet. Du vil få belyst mange sider af dig selv og helt konkrete karakterbeskrivelser - også dine skjulte sider - den viden vil give dig mulighed for at forme dit liv til det endnu bedre.

Horoskopet går i detaljer med alt fra dit liv og indtryk som barn til hvad de forskellige påvirkninger har af betydning for dig i dit voksenliv. Samtidigt er der vejledning til hvordan du får mest ud af dine medfødte gaver. Dette omfattende og velgennemarbejdede fødselshoroskop giver dig et astrologisk svar på hvordan du er som menneske og dine mange muligheder.

Dette unikke fødselshoroskop er på omkring 30 siders spændende og lærerig læsning.

For at du kan få udarbejdet dit fødselshoroskop, skal du blot udfylde nedenstående felter og klikke på bestilknappen. Du vil modtage dit horoskop med mange siders spændende læsning, som passer på dig og KUN dig, indenfor få dage.

Se f.eks. et fødselshoroskop for Kronprins Frederik. Klik her

 

INFORMATIONER TIL UDARBEJDELSE AF HOROSKOPET:

INFORMATIONER OM BETALINGS- OG LEVERINGSADRESSE:

Bestil nu og få horoskopet tilsendt udskrevet på papir sammen med et indbetalingskort.
Prisen er kun kr. 220,50


Bestil nu og betal online. Få horoskopet leveret via email. Hurtigt og nemt.
Prisen er kun kr. 198,-

Handelsbetingelser (Åbnes i nyt vindue)
Denne butik anvender Yourpay.io
Betalingen med kreditkort i denne butik er derfor sikkert og certificeret af VISA og Mastercard.